Tuesday, March 2, 2010

...Mesin BijakDoraemon..

Aku merasa sangat maju hari ni. Rahsianya?? hanya Nita yang tahu..hahahah~ tak larat aku nak gelak..aku tatau la, sekarang ni segalanya nampak lawak bagi aku..losyen baby softlotion (johnson&johnson) aku sangkut dengan key-chain orang kecit pun aku leh nampak cam lawak, sebab, aku bayangkan seseorang tersangkut di situ..hahahahah~ adehhh..penatnya gelak..aku da lama tak gelak tanpa sebab musabab seperti ini, yang pasti aku sangat happy..Terima Kasih Allah..aku yakin kegembiraan ini adalah belas ihsanMu terhadapku yang pernah dirundung duka saban hari suatu waktu dahulu.. :)

haa..tu, gambar kat atas tu ada la hasil soping aku hari ni, macam bese wet mesti la DannyBoy yang bagi, tu nama dia 'label maker', untuk kegunaan sekiteri jabatan kejuruteraan di opisku, iaitu tak lain dan tak bukan, aku sendiri. Lawak..time aku tunjuk kat Koh dia tanya apa natang tu? aku jawab "blackberry model terbaru", mati kitorang gelak dua orang golek2, tapi dia golek kat tempat dia, aku golek kat tempat aku, tiada istilah gelak golek berjemaah, ok? keh..keh..keh..

Pastu aku tunjuk kat DannyBoy, tak sangka, dia pun kata, " waa..looks like blackberry huh?" aku tak larat tahan gelak, aku gelak kat situ, dulik apa aku.. DannyBoy pasan dia berjaya membuat lawak, padahal aku da awal2 lagi gelak dengan Koh..keh..keh..keh..sangat lawak..apa yang lawak? entah, aku taktau, tapi aku asyik gelak je kalo tengok natang Mesin BijakDoraemon ini. Yang aku tak tahan time aku wat demo tu, DannyBoy macam jakun jek..keh..keh..keh..apa ka??

Sebenarnya, aku nak upload dan post entri berkenaan cheese bread, cheese tart dan egg tart yang aku beli kat kedai roti The Weld tengah hari tadi, terkejut aku mengenangkan aku berjaya menghabiskan semua itu ditambah dengan sepinggan nasi ayam yang mahal cam ekslebebet kat food court The Weld tadi. Tiba2,aku teringatkan seseorang. Dah makan ke dia? Ada duit makan tak? Aku sayang kau...jaga diri baik2... :(

Tapi, tak sempat nak tangkap gambar..aku pun da nak balik da neh. Malam ni jumpa dia lagi...yeahoooo!!

2 comments:

rhafrina said...

tu bkn blackberry tuh...
tuh blockberry tuh....

Syifa' said...

rhafrina: tu bukan blockberry, tu berukberry hahhaa..

Post a Comment

 

©2009 -Kerana itu Aku- | by TNB